Casper via F2 ve A2 ile çıtasını yükseltiyor

Teknoloji markalarında Türkiye’nin en çok satan lider firması casper yeni modeli casper via f2 ve casper via a2 ile 2018 yılında adından söz ettireceğe benziyor. Casper ceo’su Charlotte Lamprecht ve kalite kontrol ar-ge müdürü İbrahim Barut’un düzenlediği basın açıklamasında bu yılki hedeflerinin dünyadaki trendi yükselen 18:9 ekran teknolojili üst ve orta sınıf telefonlar ile satışların çok büyük bir yükselme beklediklerini açıkladılar.

Günümüz dünyasında ekranlardan çerçevelerin kaldırıldığını bu nedenle çerçevesiz veya çok ince çerçeveli modellerin tutunabileceğini söyleyen casper yetkilileri kameranında artık hiç olmadığı kadar önemli olduğunu ve kullanım alışkanlıklarının arka kameradan çök selfie ile ön kameraya kaydığını bu nedenle artık ön kameranın da yüksek çözünürlüklü olması gerektiği, günümüz teknolojisinin 4 kameralı modelleri ile ilerde cep telefonlarının kameralarının çok farklı yerlere gideceğini casper’ın da bu çizgide yeni ürünler ile geleceğini açıkladı.

Arge ve inovasyon çalışmalrı ile 2017 yılında 14 miyontl yatırım yaptıklarını bunu müşteri beğenisi olarak geri döndüğü, servise gelen ürünlerin 1 saate işlemlerinin tamamlanmasıyla müşterilerinin şaşırdığı bununda casper’ın Dünyanın en iyi teknik servisi olduğunu gösterdiğini söyledi.

Yeni telefon modeli olan Casper Via F2 hakkında konuşan Casper Ar-ge müdürü Casper viaF2 ve casper viaa2 üst model telefonlar olduğu ve 20+2 mp ön çift kamerayasıyla 120 derece geniş açı ile selfie çekilebilecek. Ayrıca Casper via F2’nin arka kamerası 13+5mp bu sayede bokeh teknolojisini kullanarak hiç olmadığı kadar obje odaklı, obje dışında kalan bölüm için ayrı odak seçeneği ile çok daha profesyonelce resim çekilebilecek. 6.0 inç HD+ IPS 18:9 Extreme Vision ekranı ile ve kamera özellikleri ile sosyal medyayı yoğun kullanan kullanıcıların çok beğeneceği yeni casper modelleri casper via f2 2018 yazına damga vurması bekleniyor. Bir diğer modeli Casper Via A2 ise yine 20+8mp iki adet ön kamerası ve 16mp tek arka kamerası ile yüksek kaliteli 120 derece açılı profesyonel fotoğraf çekme imkanı sağlıyor.

Yorum yazın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Captcha kullanıcı puanı başarısız oldu. lütfen bizimle iletişime geçin!

33BeğenenlerBeğen
39TakipçilerTakip Et
149TakipçilerTakip Et
6,220AboneAbone Ol